Beweging, ontspanning & meer...

Over mij

Afienus Veenstra.

Mijn naam is Afienus Veenstra en initiatiefnemer en eigenaar van Lucky Sport en ONS Lucky Sportkinderopvang. Ik ben in 2016 gestart met Lucky Sport met het idee om leuk bezig te kunnen zijn met sport en bewegen en daarin mijn eigen visie te stoppen. 

Ik heb Lucky Sport een jaar samen met verschillende loondiensten uitgevoerd. Na een jaar ben ik alleen nog verder gegaan met Lucky Sport en mijn functie als hoofdtrainer turnen heren & springen bij SV Twello.

Mijn specialisatie ligt in het turnen. Ik heb de opleiding Trainer-Coach niveau 4 (TC4) turnen dames en turnen heren afgerond. Een opleiding die zich richt op de talentontwikkeling en wedstrijdsport op nationaal niveau. Verder heb ik de opleiding Sport & Bewegen (MBO niveau 4) afgerond aan Landstede te Zwolle, met profiel Sportcoördinator/BOS-medewerker. Bij deze opleiding heb ik me kunnen ontwikkelen in een breed sport -& ontspanningsvak. In mijn 2 jaar ervaring op de ALO-opleiding heb ik mij verder verdiept in de pedagogische achtergrond van het vak en verdieping in de meeste sporten en beweegspelen.

Om me te blijven ontwikkelen volg ik regelmatig scholingen en cursussen binnen het sport, beweeg -en ontspanningswereld.